Hoek blijft koploper in derde periode ondanks gelijkspel

Hoek blijft koploper in derde periode ondanks gelijkspel © Orange Pictures
Samenvatting SteDoCo-Hoek

Voorsprong na solo

In het eerste kwartier waren er nog niet al teveel kansen. Jordey van Dam was namens de thuisploeg gevaarlijk met het hoofd. Sidy Ceesay kopte de beste mogelijkheid van Hoek over. De openingstreffer kwam op naam van Jay-Jay Meierdres die in de achttiende minuut een solo succesvol afrondde.

Veertiende goal Ceesay

Na een half uur spelen werd Hoek sterker en kreeg de ploeg van trainer Jannes Tant kansen via Daniel Akindayini en Aaron Verwilligen. Vlak voor rust kwam Hoek op gelijke hoogte. Sidy Ceesay reageerde attent na een scrimmage en schoot de gelijkmaker binnen. Zijn veertiende goal al dit seizoen (competitie en beker).
Na de gelijkmaker waren er nog kansen voor Jordey van Dam (kopbal) namens SteDoCo en Thomas van Renterghem (kopbal) van Hoek.

Na rust weinig actie

Na rust gebeurde er heel weinig in Hoornaar, op een kans voor Meierdres na. Zodoende eindigde de wedstrijd in 1-1.

Uitzicht op nacompetitie

In de reguliere stand staat SteDoCo op de derde plaats. Hoek staat vierde. De Zeeuws-Vlaamse ploeg blijft wel koploper in de strijd om de derde periodetitel en houdt uitzicht op deelname aan de nacompetitie.