Hoek en Jong Sparta houden elkaar in evenwicht

Gert-Jan van Leiden en Thomas van Renterghem komen net te kort om gevaarlijk te worden © Frans van Pagee
Op het Kasteel, het stadion van Sparta, kreeg de thuisploeg na 35 minuten een strafschop die werd gestopt door Hoek-doelman Jordi de Jonghe. Daardoor bleef het bij de rust nog 0-0. Vlak na de hervatting kwam Hoek op achterstand door een goal van Gianni Dos Santos. Twintig minuten later bepaalde Rik Impens de eindstand op 1-1.
De voorbereiding voor Hoek telt nog tien dagen. Dan, op zaterdag 18 augustus, staat de eerste officiële wedstrijd op het programma; het duel in eerste voorronde van de KNVB-beker tegen Derde Divisionist ADO'20.