Groene Ster kansloos bij start eredivisie zaalvoetbal

Groene Ster kansloos bij start eredivisie zaalvoetbal © Paul ten Hacken
Samenvatting Groene Ster - Hovocubo
Salim Sandee opende nog de score voor Groene Ster, maar door doelpunten van Molkarai (2x), Mellah (2x) en Bouyouzan stelde Hovocubo in een tijdsbestek van zeven minuten orde op zaken: 1-5 bij rust.
In de tweede helft duurde het lang voordat er gescoord werd. Hovocubo liep uit naar 1-7. Pas daarna kon Groene Ster weer eens scoren. Nieuwkomer Reginio Resida miste eerst nog een kans door tegen de paal te schieten. Daarna scoorde hij wel 2-7.
In de slotfase werden nog vijf doelpunten gescoord. De eindstand werd 4-10. Voor Groene Ster scoorden Said Bouzambou (die terugkeerde na een avontuur in Indonesië) en Josimar Pattinama nog.