Veel oh's en ah's bij 10-jarige jubileumcollectie van Claes Iversen in Goes

In een afgeladen Grote Kerk in Goes heeft designer Claes Iversen gisteravond zijn jubileumcollectie laten zien. Er was veel aandacht voor de show, omdat de collectie van Iversen nog maar één keer eerder was vertoond. Na Amsterdam was nu dus Goes als tweede aan de beurt.

De collectie van Iversen was een jubileumcollectie, met een overzicht van zijn werk van de afgelopen tien jaar. Naast die couture collectie werden ook de collecties vertoond van enkele Goese modezaken en was er werk te zien van Goese kunstenaars.

Claes Iversen werd geboren in het Deense Aarhus maar kwam in 2002 naar Nederland om te studeren aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Vanaf 2008 presenteert hij elk half jaar succesvolle collecties. Iversen staat vooral bekend om de enorme hoeveelheid handwerk in zijn ontwerpen en zijn bruidsjurken voor Nederlandse sterren zoals Ilse DeLange maar ook koningin Máxima.

De gemeente Goes wil zich met Goes Couture zowel nationaal als internationaal op de kaart zetten als modestad. Twee jaar geleden werd Goes Couture voor het eerst gehouden en presenteerde couturier Addy van den Krommenacker zijn collectie in Goes. Vorig jaar toonden modellen het werk van Ronald Kolk in de Grote kerk.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Goes Goes Couture Claes Iversen Modeshow
Deel dit artikel:

Reageren