Kansloze nederlaag De Meeuwen

De Meeuwen is er niet in geslaagd om de tweede competitiewedstrijd in de eerste klasse te winnen. In Ridderkerk werd met 5-1 verloren van Rijsoord. Hierdoor blijft De Meeuwen op de laatste plaats staan met nul punten uit twee wedstrijden.

Daan Eikenhout (foto: Omroep Zeeland)

De Meeuwen hield lang stand in de eerste helft maar moest toch capituleren toen een paar minuten voor rust Melvin Zaalman de 1-0 op het bord zette voor Rijsoord. Met deze stand gingen de ploegen ook rusten. Maar na rust werd al snel de score verdubbeld toen Khalid Rahli de 2-0 aantekende voor Rijsoord en daarmee was de wedstrijd beslist.

Penalty
Na een kwartier spelen in de tweede helft kreeg Rijsoord een strafschop, maar Mike van Gool zag zijn inzet gestopt door doelman Kerkhove van De Meeuwen. Diezelfde Mike van Gool wist een minuut of tien later alsnog te scoren en een minuut later was het zelfs 4-0 door Khalid Rahli die zijn tweede van de middag scoorde.

Het werd zelfs nog 5-0 door Patrick Berends maar daarna deed De Meeuwen iets terug, toen Maas Boogaard met een afstandsschot van een meter of 20 de eretreffer scoorde voor de ploeg van trainer Daan Eikenhout. Daarmee bepaalde hij ook de eindstand op 5-1.

Scoreverloop
1-0 Zaalman (42)
2-0 Rahli (49)
3-0 Van Gool (69)
4-0 Rahli (70)
5-0 Berends (72)
5-1 Boogaard (77)

Bijzonderheden:
Van Gool (60) mist srafschop

Opstelling De Meeuwen
Kerkhove, Huibregtse, Boogaard, Lorello, Houterman (Luteijn/72), Melis, Francke (De Vlieger/72), Van de Woestijne, Langezaal, De Nooijer, Dek (Janse/65)

Meer over dit onderwerp:
walcheren voetbal de meeuwen
Deel dit artikel:

Reageren