Uitslagen amateurvoetbal 29 september

De drie hoogstspelende Zeeuwse clubs wisten allemaal niet te winnen vandaag. Hoek pakte thuis een punt in de topper tegen Quick Boys, terwijl Kloetinge en De Meeuwen verloren. Alle uitslagen van vanmiddag kun je hieronder nalezen.

(foto: OZ)

Derde Divisie

Hoek heeft in de Derde Divisie A thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen Quick Boys. Het punt werd in de blessuretijd uit het vuur gesleept. De grote winnaar: het publiek.

Stand Derde Divisie

Hoek is na zes competitieduels terug te vinden op de vierde plek.

Lees ook:

1e klasse B
De twee Zeeuwse clubs in deze klasse kennen een stroeve start. Zowel Kloetinge als De Meeuwen verloren vanmiddag in Zuid-Holland. Die Haghe-SHO werd tien minuten voor tijd definitief gestaakt wegens blessure van de scheidsrechter.

Lees ook:

2e klasse E

FC Axel heeft een makkelijke middag tegen MZC'11, Yerseke verliest na een 0-0 ruststand met 3-2 van NSVV, dat de koppositie deelt met Serooskerke en Terneuzense Boys.

3e klasse A

Zaamslag heeft geen kind aan GPC Vlissingen en wint met 8-0. Walcheren en VCK hebben aan een krappe overwinning genoeg om samen aan kop te gaan.

3e klasse B
WHS is de beste Zeeuwse ploeg in deze klasse. NOAD'67 is na twee wedstrijden nog puntloos.

4e klasse A

Patrijzen wint met 5-0 van Cadzand. Lewedorpse Boys is met dezelfde cijfers te sterk voor Spui en deelt de koppositie met de nieuwe fusieclub Hoedekenskerke/Kwadendamme die met 2-0 wint van MZVC.

4e klasse B
Duiveland en SKNWK zijn het seizoen goed gestart. Beiden winnen ook hun tweede competitiewedstrijd.

1e klasse A Vrouwen

IJzendijke kan de overwinning van vorige speelronde geen gevolg geven en verliest met 3-1 van Sporting'70.

2e klasse B Vrouwen

De enige Zeeuwse club in deze klasse, Sparta/JVOZ komt pas vanavond in actie.

3e klasse C Vrouwen

Bij de mannen was Axel met 5-0 te sterk voor MZC'11, maar de vrouwen namen met identieke cijfers revanche. Ook DKS'17 en Dauwendaele winnen. Zo zijn er in deze klasse nog drie Zeeuwse teams zonder puntverlies.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren