Winst Jumpin' de Weel na barrage voor Van der Velde

Winst Jumpin' de Weel na barrage voor Van der Velde
Winst Jumpin' de Weel na barrage voor Van der Velde © Omroep Zeeland
De belangrijkste springrubriek van Jumpin' De Weel
Zeven van de in totaal 30 combinaties wisten foutloos te blijven en zich zo te plaatsen voor de barrage. Van der Velde kwam daarin als tweede in de bak, maar wist een tijd neer te zetten waar de concurrentie zich stuk op beet. Direct na Van der Velde bleef de ervaren Koen Leemans ook foutloos, maar hij was twee seconden te langzaam voor de eindzege. Fijen kwam nog dichterbij, maar de amazone uit Eersel bleef steken op een achterstand van 72 honderdsten.

Zeeuwen

De vier Zeeuwen die deelnamen wisten zich niet te plaatsen voor de barrage. Imke Kort uit Lewedorp met haar paard Cronini en Jil Buijze uit Oudelande (Venus) noteerden allebei vier strafpunten. Michelle Evertse uit Nieuwland tikte op het paard Eduard twee balken naar beneden (acht strafpunten) en Marieke de Bart uit 's Heer Abtskerke scoorde met Champagne Z twaalf strafpunten te veel om de barrage te halen. In die barrage kwam Amber Fijen uit Eersel op Jamaica van't Heike het dichtst bij het resultaat van Van der Velde. Fijen reed een tijd van 46'24", Koen Leemans uit Middelbeers maakte met zijn paard Grace van de Werf het podium compleet.

Jumpin' de Weel, Nisse

Uitslag na barrage paard tijd strafpunten 1. Noelle van der Velde Faithless 45'52" 0 2. Amber Fijen Jamaica van't Heike 46'24" 0 3. Koen Leemans Grace van de Werf 47'90" 0
De reactie van winnares Noëlle van der Velde