Discussieprogramma Zeeuws Diep verhuist naar vrijdag

Jan Vogel neemt de presentatie van Zeeuws Diep voor zijn rekening
Jan Vogel neemt de presentatie van Zeeuws Diep voor zijn rekening © Omroep Zeeland
In het discussieprogramma wordt met drie vaste gasten in de radiostudio van Omroep Zeeland teruggeblikt op het Zeeuwse nieuws van de afgelopen week. De omroep is door opgelegde bezuinigingen genoodzaakt om scherpe keuzes te maken voor wat betreft de inzet van mensen en middelen. Door de verhuizing naar vrijdag wordt Jan Vogel de vaste presentator van het discussieprogramma.

Zegt u 't maar

Later op de middag, tussen 16.30 en 17.00 uur wordt de uitzending herhaald, en fungeert het op die manier als inspiratiebron voor luisteraars die hun mening willen geven in Zegt u 't maar een half uur later. De uitzending van Zeeuws Diep is ook terug te luisteren via de site van Omroep Zeeland.
Door de verhuizing naar vrijdag zal Zeeuws Diep ook meer luisteraars trekken omdat er op doordeweekse dagen meer naar de radio wordt geluisterd dan in het weekend. Op de nieuwe plek krijgt het programma een groter bereik en versterkt het volgens eindredacteur Michel van Sluijs de doordeweekse programmering.
En voor de zeer oplettende luisteraar: inderdaad, Zeeuws Diep keert terug op de plek waar het discussieprogramma jarenlang gezeten heeft.