Slachtoffers dodelijk ongeluk komen uit Goes en Macedonië

De man en vrouw die in de nacht van zaterdag op zondag zijn omgekomen bij een ongeluk in Goes zijn een 33-jarige vrouw uit Goes en haar 30-jarige vriend uit Macedonië. Ze reden samen op een fiets toen ze werden aangereden door een 19-jarige automobilist uit Kloetinge. De automobilist had te veel gedronken.

De identiteit van de slachtoffers was lange tijd onbekend, omdat de zakken van de slachtoffers vanwege van het sporenonderzoek niet grondig konden worden doorzocht op telefoons of portemonnees. Dat gebeurde pas in de loop van de zondagochtend, toen de lichamen met een lijkenwagen naar het mortuarium waren gebracht.

Familie inlichten

Dat het langer duurde voor de identiteit van de slachtoffers werd bekendgemaakt, kwam doordat de politie eerst de familie wilde inlichten. Het opsporen van de familie in Macedonië nam daarbij extra tijd in beslag.

De fiets waar de omgekomen man en vrouw op zaten werd door de klap tegen een lantaarnpaal aan geslingerd (foto: HV Zeeland)

Te veel alcohol

Het ongeluk gebeurde zaterdagnacht rond 04.20 uur. De twee slachtoffers reden op een fiets over de kruising van de Van de Spiegelstraat en Kloetingseweg in Goes toen ze werden geschept door een auto. De 19-jarige bestuurder van de auto bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Hij zit nog vast en zijn rijbewijs is ingenomen.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Goes Ongeluk 112
Deel dit artikel:

Reageren