Vlissingen boekt belangrijke zege in strijd tegen degradatie

VC Vlissingen heeft een belangrijke overwinning behaald in de Hoofdklasse B. In Leidschendam werd met 3-0 gewonnen van RKAVV, een concurrent in de strijd tegen degradatie. Menancio Weeda opende de score voor de ploeg van John Karelse, waarna Raymond Wolff en Abdoe Abdenbi de wedstrijd op slot gooiden. Door deze overwinning ontstijgt VC Vlissingen de nacompetitieplaatsen.

Raymond Wolff scoorde de 0-2 (foto: Paul ten Hacken)

VC Vlissingen was vanaf het begin de betere ploeg in Leidschendam, maar moest tot vlak voor rust wachten op de openingstreffer. Etienne Mallie kopte een corner door tot voor de voeten van Weeda, die niet twijfelde en de 0-1 op het scorebord zette. Raymond Wolff viel in de rust in voor Samarony Goossens en maakte de 0-2. Wolff kapte zichzelf vrij op de rand van het strafschopgebied en haalde diagonaal uit. Abdenbi maakte zijn negende goal in evenveel wedstrijden en besliste de wedstrijd. Hij werd bediend door Pattinama en werkte foutloos af.

Scoreverloop:
0-1 Weeda (40)
0-2 Wolff (61)
0-3 Abdenbi (75)


Opstelling Vlissingen
Ben Sellam, Renzo Roemeratoe, Milton Roemeratoe, Braafhart, Tukker, Mallie, Weeda, Martien (Gooding/76), Pattinama, Goossens (Wolff/46), Abdenbi (Bousantouh/81)

Deel dit artikel:

Reageren