JVOZ stelt Slager aan als hoofd jeugdopleiding

Niels Slager tijdens zijn periode als hoofdtrainer van GPC Vlissingen
Niels Slager tijdens zijn periode als hoofdtrainer van GPC Vlissingen © Paul ten Hacken
De Rijke was ruim twee seizoenen hoofd jeugdopleiding van de JVOZ. Hij wil zich wel blijven inzetten voor de voetbalschool. Hoe het takenpakket van Slager er uit gaat zien wordt de komende tijd bekeken.

Trainers

Naast zijn nieuwe functie blijft Slager ook trainer van het damesteam JVOZ/Sparta, dat komend seizoen in de 2e klasse speelt. De trainers voor de andere teams zijn ook ingedeeld. De staf van de JVOZ ziet er als volgt uit.

Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland

trainers seizoen 2018/2019 John Karelse Jeugd onder 17-1 Rogier Veenstra Jeugd onder 15-1 Gunter Gehlich Jeugd onder 14-1 Clemens Bokmans en Lisane Lockefeer Jeugd onder 14-2 (meisjes) Mike But en Dennis But Jeugd onder 13-1 Joshua van Dolder Jeugd onder 13-2 Jesper Harinck Jeugd onder 12-1 Niels Slager 1e elftal vrouwen Bart van Wuyckhuyse keeperstrainer

Blij en trots

De JVOZ laat weten "buitengewoon blij en trots te zijn dat zij hiermee wederom een kwalitatief goede hoofd jeugdopleiding en staf met bekende namen uit het Zeeuwse en betaald voetbal op de been heeft gebracht en ziet de toekomst als talentontwikkelingsorganisatie met veel vertrouwen tegemoet."