Zeeland wordt wakker: gekantelde vrachtwagen, spoorwegovergang en muurschildering

Zeeland wordt wakker: gekantelde vrachtwagen, spoorwegovergang en muurschildering
Zeeland wordt wakker: gekantelde vrachtwagen, spoorwegovergang en muurschildering © Omroep Zeeland
Ongeluk Schoondijke 2
Ongeluk Schoondijke 2 © HV Zeeland

Gekanteld

Op een rotonde in Schoondijke is gisteravond een truck met oplegger gekanteld. Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op de kruising van de Middenweg en de Lange Heerenstraat.

Lees ook:

© omroep zeeland

Veiligheid spoorwegovergang

Het CDA in de gemeenteraad van Terneuzen roept spoorbeheerder ProRail op nu eens eindelijk werk te maken van de overweg in de Koegorsstraat tussen Axel en Terneuzen.

Lees ook:

© omroep zeeland

Muurschildering Goes

In de Kastanjestraat in Goes wordt hard gewerkt om een nieuwe mural, een grote schildering op een muur, klaar te krijgen. Kunstenaarskoppel Telmo Miel beschildert een flatgebouw waarmee Goes aan de toch al uitgebreide collectie een nieuwe mural toevoegt.

Lees ook:

Kaat Hannes wint de wedstrijd in Wilrijk
Kaat Hannes wint de wedstrijd in Wilrijk © Gerrie Sijnesael

Zeeuwse wielerploeg

De Belgische Kaat Hannes heeft vanavond de wielerwedstrijd in haar thuisland Wilrijk gewonnen. De renster van Jos Feron Lady Force was na negentig kilometer de snelste van een kopgroep van vier. Het is al de veertiende seizoenszege voor de Zeeuwse wielerploeg.

Lees ook:

© Omroep Zeeland

Het weer:

Vandaag mogelijk nog lokaal een bui, verder geregeld wolkenvelden en af en toe zon. Het wordt 21 of 22 graden bij een matige tot aan zee vrij krachtige westenwind.