Auto gespietst door houten vangrail

Vier inzittenden van een auto zijn gisteravond door het oog van de naald gekropen. Op de Steldijk in Wemeldinge reed de auto waarin ze zaten tegen een houten vangrail. De auto werd daarbij gespietst door de stammen van de vangrail. Een inzittende raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.

De vangrail zat dwars door de auto (foto: HV Zeeland)

Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur. De 55-jarige bestuurder uit Wemeldinge verloor vermoedelijk de macht over het stuur en vloog op de Steldijk uit de bocht. De auto reed frontaal tegen de vangrail die bestaat uit delen van boomstammen. De bijrijder zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. Een passagier achter in de auto raakte gewond. De vierde passagier raakte niet gewond.

De bestuurder werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed, maar uit een blaastest bleek dat hij niet te veel had gedronken. De politie onderzoekt nog of er sprake was van gevaarlijk rijgedrag.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Wemeldinge ongeluk beknelling 112
Deel dit artikel:

Reageren