Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 10 november

Deze zaterdag stond vooral in het teken van de districtsbeker. 1e klasser Kloetinge leek lang tegen een zeperd aan te lopen. In 's Heer Arendskerke kwam het 2-0 achter door twee goals van Michiel Harinck, maar Remco van Tiggele bracht Kloetinge vanaf de strafschopstip terug in de wedstrijd, waarna Guus de Leeuw de gelijkmaker scoorde. De bezoekers waren hierna beter vanaf elf meter en gaan door naar de 3e ronde dankzij de winnende penalty van Timo Jansen. Er waren ook inhaalwedstrijden in bijna elke met Zeeuwse ploegen bezette klasse.

Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 5 maart 2016 (foto: Omroep Zeeland)

Districtsbeker
Veel doelpunten in de 2e ronde van de districtsbeker. Arendskerke leek te gaan stunten tegen Kloetinge, maar het zag de ploeg van Marcel Lourens een 2-0 achterstand ongedaan maken, waarna Kloetinge de strafschoppen beter nam. Noormannen wint in de laatste seconden van ZSC'62 door een goal van de teruggekeerde Marlo Janisse, GPC Vlissingen en SPS hadden niets in te brengen tegen respectievelijk SSV'65 en Halsteren (za).

Derde Divisie zaterdag
Hoek kwam vandaag niet in actie. Het programma bleef beperkt tot een inhaalduel.

1e klasse B
Bij Die Haghe-SHO werd niet meer gescoord en bleef het 0-0.

3e klasse B

De Fendert wint en klimt op de ranglijst, ten koste van WHS en ZSC'62.

4e klasse A

Apollo doet goede zaken op bezoek bij Jong Ambon en staat nu in de middenmoot.

4e klasse B

Ook in de vierde klasse stond er één inhaalwedstrijd op het programma. Bij rust leidde VVC'68 met 1-0, maar na rust moesten beiden ploegen genoegen nemen met een gelijkspel.

1e klasse A vrouwen
IJzendijke krijgt een stevige nederlaag aan de broek.

2e klasse B vrouwen

Opnieuw een prachtige dag voor de voetbalvrouwen van Sparta/JVOZ. Dubbele cijfers op bezoek bij de nummer 2. Na zeven duels heeft de ploeg nog steeds alle wedstrijden gewonnen.

3e klasse C vrouwen
MZC'11 verliest op eigen veld van DKS'17. Dauwendaele wint ook en blijft aan de leiding in de 3e klasse C.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren