Meisje (16) uit Goes vast voor mishandeling na internetruzie

De politie heeft gisteren een 16-jarig meisje uit Goes aangehouden voor het mishandelen van een ander meisje uit Oost-Souburg. Dat zou zijn gebeurd bij het station van Middelburg. De aanleiding voor de mishandeling was volgens de politie een internetruzie.

Handboeien, archieffoto (foto: Omroep Zeeland)

Agenten die in de buurt van het station surveilleerden werden om 16.15 uur aangesproken door de Souburgse. Ze beweerde net te zijn mishandeld. Toen de agenten naar de plek liepen waar het gebeurd zou zijn, zagen ze het 16-jarige meisje uit Goes lopen.

Achtervolging

Zij ging ervandoor, maar de agenten hebben haar na een korte achtervolging ingehaald en aangehouden. De 16-jarige verdachte uit Goes is naar het bureau gebracht voor verhoor.

Enkele getuigen hebben volgens de politie het verhaal van de Souburgse bevestigd. Verder bleek uit de verhoren dat de twee meisjes ruzie hadden over een opmerking op sociale media.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Reageren