Isabel Provoost vertelt een persoonlijk verhaal in nieuwe single

Ze heeft er lang over gedaan, maar nu is het zover: zangeres Isabel Provoost uit Middelburg brengt haar eerste zelfgeschreven single uit. Haar avontuur in The Voice of Holland is al weer ruim twee jaar geleden. Daarna startte een zoektocht naar de muziekstijl waar zij zich het prettigst bij voelt. Het resultaat is de single Without You.

Isabel Provoost presenteert nieuw liedje (foto: ANP)

De tekst van Without You gaat over dingen die ze zelf heeft meegemaakt. Isabel: "Ik denk dat iedereen wel eens liefdesverdriet heeft gehad, maar je praat er niet zo snel over. Het is al wel een tijdje geleden en niet meer zo heftig als toen, maar ik heb m'n gevoelens omschreven in dit nummer."

Isabel schopte het in 2017 tot de finale van tv-talentenjacht The Voice of Holland. Daarna trad ze regelmatig op met haar band, maar steeds met nummers van anderen. Deze single is helemaal van haar. "Ik heb er heel erg lang en hard aan gewerkt samen met mijn drummer. Het heeft lang geduurd omdat ik op zoek was naar wat nou écht leuk vind. Ik wilde zeker weten dat ik zou uitbrengen waar ik er 100 procent achter sta."

Theatertour

Deze maand begint Isabel ook aan haar theatertour This Is Me. De show gaat in première op 21 december in de Stadsschouwburg in Middelburg.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Middelburg Isabel Provoost Without You
Deel dit artikel:

Reageren