Weekendkaarten Concert at Sea in een ochtend uitverkocht

De weekendkaarten voor Concert at Sea zijn binnen een ochtend uitverkocht. Ook de kaarten voor vrijdag en zaterdag zijn niet meer beschikbaar. Wie nog geen kaart voor Concert at Sea heeft en toch naar het festival wil gaan, kan nog wel kaarten kopen voor donderdag 27 juni.

Concert at Sea 2018 (foto: ANP)

Wie naast weekendkaarten of dagkaarten voor vrijdag of zaterdag heeft gegrepen, maakt misschien toch nog een kans om een ticket te bemachtigen. De organisatie laat weten dat alle bestellingen de komende twee weken gescreend worden op zwarthandel en doorverkoop. Verdachte bestellingen worden geannuleerd. De vrijgekomen kaarten komen dan opnieuw in de handel. Als je zo'n kaart wilt bemachtigen, moet je wel inschrijven voor de wachtlijst.

Vorig week kwam de organisatie van het festival met de eerste namen voor 2019 naar buiten. Zo staan Nile Rodgers & Chic, Live, Guus Meeuwis, Golden Earring en Douwe Bob eind juni op de Brouwersdam.

De veertiende editie van Concert at Sea wordt gehouden van 27 tot en met 29 juni. Net als vorig jaar is er een derde festivaldag.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Concert at Sea Brouwersdam kaarten 2019
Deel dit artikel:

Reageren