Kraampjes kerstmarkt Goes ingestort door harde wind, deel evenement afgelast

Vanwege de harde wind is het buitengedeelte van de Kerstmarkt in Goes afgelast. Dat heeft de gemeente vanmiddag besloten. Verschillende kraampjes zijn ingestort. Ook morgen zullen er buiten geen kraampjes te vinden zijn. De markt in de Grote Kerk en 'Het Lokaal' in het oude Manhuis gaan wel door.

In een persbericht laat burgemeester Mulder van Goes weten het erg jammer te vinden, maar dat de veiligheid van bezoekers, standhouders en andere betrokkenen voorop staat. Omdat het KNMI ook morgen zware windstoten en stevige buien voorspelt, is er een te groot risico op gevaarlijke situaties.

Kattencafé Kat & Schotel laat op Facebook weten dat hun kraam en dat van de buren is ingestort. Daardoor zijn verschillende spullen beschadigd geraakt. "We hebben het letterlijk met gevaar voor eigen leven geprobeerd, maar we staan vandaag niet op de kerstmarkt", is te lezen in de post op Facebook.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Goes Kerstmarkt
Deel dit artikel:

Reageren