Eredivisionist Groene Ster stijgt naar vijfde plek

De zaalvoetballers van Groene Ster hebben goede zaken gedaan in de eredivisie. De Vlissingers waren, op bezoek bij concurrent asv Lebo in Amsterdam, met 3-5 te sterk. Mourad Azzanagui en Saïd Bouzambou hadden met allebei twee treffers een groot aandeel in de zege.

Archiefbeeld: Saïd Bouzambou (links) en Mourad Azzanagui vieren een treffer (foto: Paul ten Hacken)

Doelman Groene Ster blinkt uit

Ook doelman Karim Ben Sellam was op dreef. De Vlissingse keeper hield zijn ploeg voor rust knap op de been tegen het aanvalslustige Lebo. De opponent wist pas na een 0-5 voorsprong van Groene Ster drie keer het net te vinden.

Groene Ster klimt op

Groene Ster staat nu op de vijfde plek in de eredivisie. De eerste vier ploegen strijden straks in de play-offs om de landstitel. Het gat met nummer vier Futsal Apeldoorn is vier punten, maar de Vlissingers hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

Groene Ster komt voor de jaarwisseling nog één keer in actie. Komende vrijdag is nummer drie Hovocubo in Hoorn de tegenstander.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen zaalvoetbal Groene Ster
Deel dit artikel:

Reageren