Overleden drenkeling is 59-jarige man uit Vlissingen

De man die zondag aan het eind van de middag in het Kanaal door Walcheren belandde en kort daarna overleed, is een man van 59 jaar uit Vlissingen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Drenkeling Kanaal door Walcheren overleden (foto: HV Zeeland)

De Vlissinger kwam rond 17.00 uur met zijn fiets in het ijskoude water van het kanaal terecht, ter hoogte van het Draaibrugpad in Vlissingen. Meerdere mensen zagen het gebeuren. Een van de getuigen heeft geprobeerd de man uit het water te halen. Dat lukte niet, dus belde hij 112.

Uit het water

Hulpdiensten rukten massaal uit en wisten de Vlissinger samen met de omstander uit het water te halen. Er werd nog een poging gedaan om de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Ondanks alle inzet is de man overleden. De politie heeft met alle getuigen gesproken en voor hen is Slachtofferhulp ingeschakeld.

De familie van het slachtoffer is in kennis gesteld van zijn overlijden. Door rechercheurs is het lichaam van de man onderzocht in het mortuarium. Hoe het kwam dat de man met zijn fiets in het water terechtkwam is nog niet bekend. De politie doet daar nog onderzoek naar.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren