Tiental ongelukken door gladheid

Tiental ongelukken door gladheid
Tiental ongelukken door gladheid © HV Zeeland
Tiental ongelukken door gladheid
De meldingen kwamen uit de hele provincie, maar voornamelijk uit Tholen. Daar raakte bij een ongeluk bij de Oesterdam een bestuurder gewond. Hij is met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, nadat zijn busje van de weg raakte en in een greppel belandde. Later op de ochtend ging het rond de Oesterdam nog twee keer mis met auto's die van de weg raakten.
Bij Stavenisse raakte rond 07.50 uur een auto van de weg op de Stavenisseweg. De bestuurder is ook met een ambulance afgevoerd. Als gevolg van het ongeluk, is een deel van de weg tijdelijk afgesloten geweest.
Door de gladheid raakte een busje van de weg en belandde in een greppel
Door de gladheid raakte een busje van de weg en belandde in een greppel © HV Zeeland
Tussen Sint-Annaland en Oud-Vossemeer raakte rond 05.50 uur ook een auto van de weg en belandde in een sloot. Of de bestuurder daarbij gewond is geraakt, is niet bekend.
Op de Oud-Vossemeersedijk bij Tholen raakte rond 06.30 uur eveneens een auto van de weg. De bestuurder is daarbij gewond geraakt, maar kon ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel.
Auto van de weg Oud Vossemeersedijk
Auto van de weg Oud Vossemeersedijk © HV Zeeland
De A58 bij Middelburg was vanmorgen enige tijd afgesloten in verband met een ongeluk, waar zeker vijf auto's bij waren betrokken. Andere meldingen, met voornamelijk blikschade, kwamen onder andere uit Zaamslag, Ritthem, Westkapelle, Zierikzee en Goes.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>