Fantasie ontmoet werkelijkheid in Zierikzee

Fantasie ontmoet werkelijkheid in Zierikzee
Fantasie ontmoet werkelijkheid in Zierikzee © Theo Voorzaat
Fantasie ontmoet werkelijkheid in Zierikzee
In het Stadhuismuseum zijn sinds eind april zestig werken van de inmiddels 80-jarige Theo Voorzaat te zien. Veertien van die werken hebben een huis of gebouw in Zierikzee als onderwerp. Amateurfotografen hebben zich laten inspireren door het werk van Voorzaat.

Winnaars

Uit tientallen inzendingen zijn tenslotte drie winnaars gekozen. Lilian Reuter uit Numansdorp en Carlo van der Put en H.A van der Linden, beide uit Zierikzee. Volgens de jury maakten zij de foto's die het magisch realistische werk van Voorzaat het best weerspiegelen. De winnaars zijn samen met de schilderijen van Theo Voorzaat tot en met 4 november te zien in het Stadhuismuseum.
Foto geïnspireerd op het schilderij 'vertrek uit Zierikzee'
Foto geïnspireerd op het schilderij 'vertrek uit Zierikzee' © stadhuismuseum
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>