Studenten halen 26.000 euro op voor beweegprogramma van overleden Koen (21)

Studenten halen 26.000 euro op voor beweegprogramma van overleden Koen (21)
Studenten halen 26.000 euro op voor beweegprogramma van overleden Koen (21) © Omroep Zeeland
Vader van Koen ontroerd door het eindbedrag dat is opgehaald ter ere van zijn overleden zoon
Koen had als afstudeerproject een beweegprogramma opgesteld voor het PMC. Het was de bedoeling dat Koen het beweegprogramma zelf zou uitvoeren, maar hij overleed kort voordat hij kon afstuderen. Het centrum wil alsnog graag aan de slag gaan met het beweegprogramma, maar heeft er zelf niet het benodigde bedrag, 70.000 euro, voor.
De ruim 26.000 euro zijn een flinke eerste stap in de goede richting. Het PMC laat weten het beweegprogramma in 2019 op te zetten met de middelen die ze hebben.

'Ontzettend bijzonder dat de school zo achter Koen staat'

Ook Koens ouders waren vandaag, zichtbaar geëmotioneerd, aanwezig bij de uitreiking van de cheque. "Ik had de rillingen over mijn lichaam", zei vader Henk. "Ontzettend bijzonder dat de school zo achter Koen staat." Moeder Karin is vooral blij dat het programma van haar zoon een toekomst krijgt in het PMC.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>