Puppy van twaalf weken gestolen uit schuur

Puppy van twaalf weken gestolen uit schuur
Puppy van twaalf weken gestolen uit schuur © Dierenpolitie Zeeland-West Brabant
Puppy Pip is verdwenen uit een schuur in Zonnemaire, waarschijnlijk is ze gestolen
Puppy Pip is verdwenen uit een schuur in Zonnemaire, waarschijnlijk is ze gestolen © Dierenpolitie Zeeland-West Brabant
De eigenaar van de puppy ging rond lunchtijd even weg om boodschappen te doen. Omdat de hond niet in de bench wilde en nog niet los in huis kan worden gelaten omdat hij nog weleens wil bijten in de meubels, werd Pip in de schuur gezet. Toen de eigenaar even later terugkwam met de boodschappen en Pip wilde gaan uitlaten, was ze spoorloos verdwenen.
Pip is een golden retriever van twaalf weken. Ze is gechipt. Volgens haar baasje Damian de Feiter kan ze niet zelf zijn ontsnapt. "Ze is nog te klein om bij de deurklink te komen. En ook haar riempje was weg, die lag bovenop de kast dus die kan ze niet zelf gepakt hebben." De dierenpolitie gaat dan ook uit van diefstal.

Het hele dorp langs

De Feiter is al heel het dorp langsgegaan en niemand weet wie Pip heeft meegenomen. Zijn zoontje van anderhalf jaar is ontroostbaar. "Iedere minuut die ik vrij heb, ben ik aan het zoeken en probeer ik te achterhalen waar ze is of kan zijn."
Damian de Feiter over de diefstal van zijn puppy Pip
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>