Zeeland Wordt Wakker: Dode vrouw, kerstloop en geschokte reacties

Zeeland Wordt Wakker:  Dode vrouw, kerstloop en geschokte reacties
Zeeland Wordt Wakker: Dode vrouw, kerstloop en geschokte reacties © Omroep Zeeland
De omgeving rond de plek waar het is gebeurd is afgezet
De omgeving rond de plek waar het is gebeurd is afgezet © HV Zeeland

Steekincident Clinge

In Clinge is vannacht een vrouw overleden na een steekincident. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek.

Lees ook:

600 deelnemers aan Kerstloop Dishoek
600 deelnemers aan Kerstloop Dishoek © Omroep Zeeland

Kerstloop

Meer dan 600 mensen sliepen niet uit op de ochtend van Tweede Kerstdag, maar trokken hun hardloopschoenen aan voor de Kerstloop! 5 of 9 kilometer door de duinen en over het strand.

Lees ook:

Buurt geschokt door dood man na steekpartij
Buurt geschokt door dood man na steekpartij © Omroep Zeeland

Bewoners geschokt na steekpartij Vlissingen

Omwonenden van de Kasteelstraat in Vlissingen reageren geschokt op de dood van een 28-jarige Vlissinger, dinsdagnacht. De man overleed in het ziekenhuis nadat hij eerder was neergestoken. Een buurtbewoner schoot te hulp. "Toen ik hem zag, dacht ik: die is niet meer te redden."

Lees ook:

Paardenkastanje Oudelande
Paardenkastanje Oudelande © André Vermeulen

Weer

Wolkenvelden vandaag met af en toe wat zon, het blijft droog en het wordt maximaal 4 of 5 graden. De wind is zuidelijk en zwak, 2 Beaufort.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>