Deel van A58 is het hele weekend dicht, opnieuw kans op files

Deel van A58 is het hele weekend dicht, opnieuw kans op files
Deel van A58 is het hele weekend dicht, opnieuw kans op files © vanAnaarBeter
Dit deel van A58 richting Vlissingen is het hele weekend afgesloten
Dit deel van A58 richting Vlissingen is het hele weekend afgesloten © vanAnaarBeter
De weg gaat vanavond om 20.00 uur dicht en gaat pas maandagochtend vroeg om 06.00 uur weer open. Het verkeer wordt al ver voor Bergen op Zoom omgeleid via Schouwen-Duiveland. Lokaal verkeer kan omrijden via de Oude Rijksweg (N289).
Twee weken geleden werden al vergelijkbare werkzaamheden uitgevoerd tussen Yerseke en Goes. Dat leidde tot lange files, zowel op de A58 als op de omleidingsroutes. In die file gebeurde bovendien nog een kettingbotsing, wat de situatie op de weg verergerde.

Extra reistijd

De verwachting is dat ook dit weekend door de werkzaamheden, wegafsluiting en omleidingen files zullen ontstaan. Rijkswaterstaat meldt via vanAnaarBeter.nl dat de vertraging op dit traject groter zal zijn dan een half uur, maar als er inderdaad opnieuw lange files ontstaan, kan die extra reistijd verder oplopen.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>