Alleen maar blije gezichten bij Truckrun Zuid-Beveland

Getoeter en blij gezichten bij Truckrun Zuid-Beveland
De Truckrun werd georganiseerd door een restaurant, een leverancier van vrachtwagens en de Zeeuwse Vereniging Verkeers Regelaars (ZVVR). Om 10.00 uur vertrok de colonne in de richting van 's-Gravenpolder, Langeweegje, Hoedekenskerke, Baarland, Kwadendamme, naar Goes, door Kapelle, naar Kattendijke, Wemeldinge en weer terug naar Kapelle.

Blij

In de vertrekkende vrachtwagens waren alleen maar blije gezichten te zien en druk zwaaiende handen. Echt iedereen had er zin in en dat maakt het voor organisator Tim Hoebeke meer dan de moeite waard. "Je ziet bij al die mensen zoveel vreugde. Lekker samenzijn en met zijn allen op pad, daar genieten ze echt van", vertelt hij lachend. "En we zijn gegroeid. Vorig jaar hadden we 60 vrachtwagens, nu zijn dat er 110. Iedereen wordt hier blij van".
Mensen met een functiebeperking mochten meerijden met vrachtwagens
Mensen met een functiebeperking mochten meerijden met vrachtwagens © Omroep Zeeland

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>