Auto belandt in sloot, bestuurder was onder invloed

Langs de Grindweg (N288) tussen Zoutelande en Westkapelle is vannacht een personenauto op zijn kop in een sloot beland. Twee personen raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 3.20 uur. De auto kwam uit de richting van Westkapelle en raakte net na een bocht van de weg. Het voertuig belandde via het fietspad in een droge sloot. Twee inzittenden zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is voor de bergingswerkzaamheden enige tijd afgesloten geweest.

Een bewrgingsbedrijf werd opgeroepen om de auto uit de sloot te trekken. (foto: HV Zeeland)

Volgens de politie was de bestuurder waarschijnlijk onder invloed van alcohol, drugs of allebei. Dat schrijven de Vlissingse wijkagenten op Instagram. Het onderzoek loopt nog, maar het rijbewijs van de bestuurder is wel al in beslag genomen, 'gezien het voorlopige onderzoek'.

wijkagenten_vlissingen

Van zichtbaar in de wijk om overlastlocaties in o.a. #oostsouburg te bekijken, tot aan een verdachte situatie op het station, wat eindigde in een aanhouding van een persoon voor wie een #europees aanhoudingsbevel geldt. Deze persoon moet nog anderhalf jaar zitten. ~
Verschillende overlastmeldingen en meldingen in de horeca. Ook hierbij zijn enkele aanhoudingen verricht. ~
Tenslotte nog een ongeval, eenzijdig, afgehandeld samen met @wijkagentenveere
Inzittenden hebben toch wel erg veel geluk gehad. Voertuig landde op zijn kop in de sloot. Mogelijk was er sprake van #verdovendemiddelen, #alcohol en/of #drugs
Het onderzoek loopt, rijbewijs zal wel ingevorderd worden gezien het voorlopige onderzoek. ~
Dit was de eerste nacht van drie, met nachtdiensten het jaar uit! 😁
• Foto gemaakt door Roland de Jong van HVzeeland.
#almostnewyear #nightshift #police

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
N288 Eenzijdig ongeluk
Deel dit artikel:

Reageren