Vernielingen in Lewedorp; 'Het tuig kon het niet laten'

Vernielingen in Lewedorp; 'Het tuig kon het niet laten'
Vernielingen in Lewedorp; 'Het tuig kon het niet laten' © Ad Lijmbach
Voorzitter Ad Lijmbach van de dorpsraad zegt de vernielingen met name te betreuren omdat de campagne - Bedankt dat je langzamer rijdt- werd opgezet door de dorpsbewoners zelf. "Dit is pure baldadigheid, geen gerichte actie of zoiets."
De dorpsraadvoorzitter nodigt de onbekende vernielers uit voor 'een goed gesprek'. Lijmbach: "Laat ze zich maar melden bij mij. Dan wil ik wel graag weten welk 'plezier' aan zulke vernielingen wordt beleefd."
Ad Lijmbach van de dorpsraad over de vernielingen in Lewedorp
Vandaag wordt gekeken welke borden daadwerkelijk kapot zijn en vervangen moeten worden. Lijmbach verwacht dat er ook enkele borden 'gewoon' teruggedraaid kunnen worden. De dorpsraad heeft nog geen aangifte van de vernieling gedaan.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>