Belg Hugo Vandenheede nieuwe trainer Hoek

De Belg Hugo Vandenheede wordt de nieuwe hoofdtrainer van HSV Hoek. De Belg tekent een contract voor anderhalf jaar bij de club uit de Derde Divisie. Oud-speler David Destorme, ook een Belg, zal de assistent van Vandenheede worden. Ze staan woensdagavond voor het eerst voor de groep.

Hoek juicht nadat Brian van Hoorn de club naar de finale van de nacompetitie heeft geschoten (foto: Orange Pictures)

Vlak voor de Kerst werd Dennis de Nooijer door Hoek ontslagen als trainer. De Nooijer werd verweten dat hij gemaakte afspraken niet nakwam. Volgens De Nooijer werd hem verweten dat hij de selectie na de laatste wedstrijd voor de winterstop een week vrij gaf. Hij wordt nu dus vervangen door Vandenheede.

Nieuwe trainer Hoek Vandenheede reageert op zijn aanstelling

Tot half december was Vandenheede trainer van KVK Westhoek, waar hij aan de kant werd gezet vanwege tegenvallende resultaten. Daarvoor was hij lange tijd hoofdverantwoordelijke bij KVV Coxyde.

Hoek hervat het seizoen op 12 januari met een thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys. De Zeeuws-Vlamingen staan in de Derde Divisie op de vierde plaats, met een achterstand van zes punten op koploper Noordwijk.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren