Fietser (24) omgekomen bij ongeluk in Vlissingen

Fietser (24) omgekomen bij ongeluk in Vlissingen
Fietser (24) omgekomen bij ongeluk in Vlissingen © HV Zeeland
Kort daarna vloog een auto op de rotonde van de Burgemeester van Woelderenlaan en de Bachlaan met hoge snelheid uit de bocht en kwam ondersteboven in de bosjes terecht. Daarbij is de bestuurder door de klap uit de auto geslingerd en zwaargewond geraakt.
De auto belandde in het bosjes
De auto belandde in het bosjes © HV Zeeland
De politie vermoedt dat de auto ook betrokken was bij dodelijk ongeval op de Koudekerkseweg, maar dit onderzoek is nog niet afgerond.
Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, waar de 24-jarige man later overleed. Van de bestuurder van de auto is nog geen identiteit bekendgemaakt.

Getuigen gezocht

De politie is nog op zoek naar getuigen die afgelopen nacht rond 03.00 uur iets gehoord of gezien van het ongeval op de Koudekerkseweg, ter hoogte van de Sottegemstraat.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>