Bromfietsers op de bon in Middelburg en Oost-Souburg

De politie controleerde in Middelburg en Oost-Souburg
De politie controleerde in Middelburg en Oost-Souburg © ANP
Op de Oude Vlissingseweg werden bijna dertig snor- en bromfietsers gecontroleerd. Een bestuurder kreeg een bekeuring voor het overschrijden van de maximum snelheid. Hij mag niet meer met zijn bromfiets rijden tot deze goedgekeurd is.
Bij de Draaibrug in Oost-Souburg zijn twintig snor- en bromfietsers gecontroleerd. Drie bestuurders werden bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs, het rijden door rood licht van de spoorwegovergang en het rijden met een bromfiets op het Jaagpad. Verder kregen twee bestuurders een bekeuring voor te hard rijden.

Bekende van de politie

Toen de controle in Oost-Souburg werd voorbereid zagen agenten een snorfietser rijden waarvan bekend is dat hij geen rijbewijs heeft. Deze man ging er vandoor en negeerde in Groot-Abeele een stopteken. De snorfietser krijgt twee bekeuringen op de mat.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>