Inwoner van Borssele 'helemaal door het lint'

Politie
Politie © ANP
Buurtbewoners schakelden rond 17.30 uur de politie in toen de man zijn inboedel op straat aan het gooien was, de ruiten van zijn woning vernielde en enkele kopstoten uitdeelde.

Nog agressiever

Door de komst van de politie werd de man nog agressiever en ging hij er vandoor. Tijdens zijn vlucht gooide hij een bloempot naar het hoofd van één van de agenten. Uiteindelijk wisten de agenten, met behulp van de wapenstok, de 38-jarige man alsnog aan te houden.
Ook na zijn aanhouding en de rit naar het politiecellencomplex in Middelburg bleef de man zich verzetten. De agenten hebben aangifte gedaan. De man uit Borssele zit nog vast en zal vandaag gehoord worden.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>