Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 12 januari

Hoek kende een goede start van het nieuwe kalenderjaar met een overtuigende zege op Harkemase Boys. De ploeg van Hugo Vandenheede, die zijn competitiedebuut maakte als coach van de Zeeuws-Vlamingen, won met 4-0 door doelpunten van Impens, Van Leiden en Doesburg (2x).

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Hoek begon sterk. Na twintig minuten spelen stond het al 2-0 in het voordeel voor de Zeeuwen. Harkemase Boys kreeg wel de nodige kansen, maar het was Kyle Doesburg die het duel na de pauze op slot gooide met twee doelpunten. Door de zege stijgt Hoek naar de derde plaats omdat concurrent DVS'33 uit Ermelo punten verspeelde tegen Jong Groningen.

Lees ook:

4e klasse B

In deze klasse werd er slechts een duel gespeeld. De Westhoek won op overtuigende wijze van SPS en blijft daardoor in het spoor van Duiveland en Vrederust.

Oefenwedstrijden

Naast de wedstrijden in de Derde Divisie werden er ook de nodige oefenduels gespeeld vanmiddag. SSV'65 won met 4-1 van Veere. Bas Biesterbosch wist tweemaal te scoren namens de thuisploeg. RCS verloor in een doelpuntrijke wedstrijd van MOC'17 uit Bergen op Zoom. De treffers van de Souburgers werden gemaakt door Roel Janse en Morad Bobouh (2x).

Meer over dit onderwerp:
Voetbal Uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren