GOES begint nieuwe jaar met nederlaag

De voetballers van GOES hebben hun eerste wedstrijd van 2019 verloren. Op bezoek bij OSS'20 werd het 3-2 voor de thuisploeg. Voor de ploeg van Rogier Veenstra is het de vierde nederlaag uit vijf wedstrijden.

GOES had het vanaf de aftrap lastig en kwam al na elf minuten op achterstand. Mart de Kroo leed door een glijpartij balverlies, waarna OSS'20 aanvaller Tony de Groot in de tegenaanval wist te scoren. Na de vroege achterstand ging GOES wel wat beter spelen zonder tot grote kansen te komen. In de 28e minuut viel toch de gelijkmaker door een doelpunt van Steve Schalkwijk.

Na de gelijkmaker kon GOES meer druk zetten en fouten afdwingen achterin bij OSS'20, maar tot doelpunten leek het niet te leiden. Tot de 43e minuut toen Sherief Tawfik een corner binnen kopte en GOES met een voorsprong kon gaan rusten.

Tweede helft

Kort na rust kwam de thuisploeg weer langszij door een afstandsschot van René Geerts, dat buiten bereik van keeper Brian Meulmeester in de hoek vloog. Een kwartier later kwam OSS'20 voor de tweede keer op voorsprong. Tony de Groot maakte zijn tweede goal door van dichtbij raak te schieten.

GOES was niet meer bij machte om veel gevaar te stichten op jacht naar de 3-3, al was Nguyen van dichtbij nog bijna trefzeker. Ook een alles of niets-offensief vlak voor tijd leverde niets meer op. GOES blijft door de 3-2 nederlaag op de achtste plek staan.

Scoreverloop:

1-0 De Groot (11)
1-1 Schalkwijk (28)
1-2 Tawfik (43)
2-2 Geerts (48)
3-2 De Groot (64)

Opstelling GOES

Meulmeester, Besuijen, Hollemans, Tawfik, Dekker, Nguyen, De Winter, De Vlieger, Franse, Schalkwijk, De Kroo (Bank/71)

Meer over dit onderwerp:
Voetbal vv GOES Rogier Veenstra Derde Divisie
Deel dit artikel:

Reageren