Uitslagen amateurvoetbal 13 oktober

© OZ

Derde Divisie

Na drie gelijke spelen wint Hoek weer eens in de Derde Divisie. Thuis was de ploeg te sterk voor De Dijk. De grote winnaar was het publiek. Pas in blessuretijd viel de beslissing: 4-3. Spits Kyle Doesburg scoorde twee keer voor Hoek.

Stand Derde Divisie

Hoek blijft bovenin meedoen

Lees ook:

1e Klasse B

Beide Zeeuwse clubs weten niet te winnen. Kloetinge pakt een punt bij Rijsoord en De Meeuwen pakt het eerste punt ooit in de eerste klasse.

Lees ook:

2e Klasse E

Terneuzense Boys en Serooskerke spelen beiden met 2-2 gelijk, maar blijven gedeeld aan kop. Krabbendijke wint van Yerseke en vervolledigt de top-drie. MZC'11 wint van NSVV en verlaat de laatste plaats.

3e Klasse A

Walcheren wint van De Noormannen en gaat aan kop in deze klasse. Nummer twee en drie Arendskerke en VCK winnen ook.

3e Klasse B

WHS verliest de topper van Prinsenland en zakt naar de vijfde plaats. De ploeg uit Sint-Annaland is wel de enige Zeeuwse club in het linkerrijtje. Onderaan heeft NOAD'67 nu Smerdiek bijgehaald. Beide clubs hebben een punt.

4e Klasse A

Ruime overwinningen voor Lewedorpse Boys, Apollo'69 en Wemeldinge. De koplopers behouden hun 100% score, Colijnsplaatse Boys had aan een 1-0 tegen Jong Ambon genoeg om in het spoor van de leiders te blijven. Domburg en Cadzand zijn na vier wedstrijden nog zonder punten.

4e Klasse B

Duiveland en Vrederust doen goede zaken en gaan aan kop van deze klasse.

1e klasse A Vrouwen

IJzendijke krijgt zes treffers om de oren.

3e klasse C Vrouwen

DKS'17 wint de Zeeuwse derby tegen Dauwendaele

Lees ook: