102-jarige durft te dromen én paard te rijden

102-jarige durft te dromen én paard te rijden
102-jarige durft te dromen én paard te rijden © Omroep Zeeland
102-jarige durft te dromen én paard te rijden
Ze werd op het paard geholpen door onder meer Ellen Meijaard van Ruitersport Sissi Dreams Stables in Sint Laurens. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt, want meestal zijn het toch wel jonge meiden die hier komen rijden," zegt ze lachend.

Waarom? Zomaar

Mevrouw Pino heeft wel een beetje last van het zadel en zegt dat het pijn doet. Toch loopt het paard een paar passen. Na afloop zegt mevrouw Pino: "Ik vond het leuk." En op de vraag waarom ze dit nou zo graag wilde: "Zomaar."
Het idee om paard te rijden is volgens Patricia Rietbergen van Ter Reede bij mevrouw Pino ontstaan na het zien van foto's. "Het moet wel verantwoord zijn natuurlijk. En we zijn van het motto: Elke dag is de moeite waard. En dat geldt ook voor de bewoners."
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>