Zeeland wordt wakker: Sneeuw, escaperooms en keizersnede

Zeeland wordt wakker: Sneeuw, escaperooms en keizersnede
Zeeland wordt wakker: Sneeuw, escaperooms en keizersnede © Omroep Zeeland
Sneeuwschuiven op de weg
Sneeuwschuiven op de weg © Henk Zwemer

Sneeuw en ijzel

De verwachting is dat vanmorgen sneeuw valt en dat het verkeer daar heel wat mee te stellen krijgt. Het KNMI heeft code geel afgekondigd.

Lees ook:

Kamer 51 escaperoom
Kamer 51 escaperoom © Omroep Zeeland

Escape-rooms

Zeeland heeft een tiental escape-rooms. Sommige zijn al getest op veiligheid, de anderen worden de komende weken getest.

Lees ook:

© Omroep Zeeland

Keizersnede

Ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen biedt sinds kort een 'gezinsgerichte keizersnede' aan. Het kind blijft daarbij de hele tijd bij de moeder, zelfs als een couveuse nodig is.

Lees ook:

Landgoed ter Hooge
Landgoed ter Hooge © Carla van Oosten, Middelburg

Het weer:

Het is bewolkt en vanochtend valt enige tijd sneeuw. Het wordt 3 a 4 graden en er waait een koude zuidelijke wind, direct aan zee soms windkracht 5. Vanmiddag is het droog, met nog steeds wel veel bewolking. Vanavond en vannacht wisselen wolkenvelden en wat opklaringen elkaar af. De temperatuur daalt tot rond het vriespunt.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>