Rumoerige discussie over de toekomst Nollebos

Een informatieavond van de gemeente Vlissingen over het Nollebos is uitgelopen op een rumoerige discussie met honderden tegenstanders in de zaal. Die zijn nog steeds bang voor grootschalige bebouwing van het Nollebos.

De gemeente hield de informatieavond in de Lasloods in Vlissingen over de toekomst van het Nollebos en het naastgelegen Westduinpark. In het verleden hebben grootschalige plannen voor 240 vakantiehuisjes, een hotel en een wellnesscentrum tot veel emotie geleid. Tegenstanders waren bang dat het Nollebos en het Westduinpark verloren zouden gaan als wandel- en recreatiegebied voor de Vlissingers

Zoekgebied

Wethouder Rens Reijnierse (50PLUS) deed zijn best, de honderden aanwezigen ervan te overtuigen dat die grootschalige plannen al lang van tafel zijn. Wel mogen de twee recreatie-ondernemers in het gebied, Saunapark Swaenenburgh en horecagelegenheid De Kanovijver, hun gedateerde gebouwen vernieuwen. De zaal liet merken bang te zijn, dat die vernieuwing toch uitdraait op bebouwing van het Nollebos en het Westduinpark.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen Nollebos informatieavond protest
Deel dit artikel:

Reageren