Nasleep bij brand in hotel De Kamperduinen: 'Het was echt vreselijk'

Nasleep bij brand in hotel De Kamperduinen: 'Het was echt vreselijk'
Nasleep bij brand in hotel De Kamperduinen: 'Het was echt vreselijk' © HV Zeeland
'Het was echt vreselijk', zegt Christina Elenbaas-Acda van Amadore Hotels, de keten waar hotel De Kamperduinen onder valt. "De hele wellness is weg." Aan het begin van de nacht werd de brand in het saunacomplex ontdekt via een automatische brandmelder. De rookmelders in het hotel gingen af en alle gasten konden snel het hotel verlaten.
"Dit was gewoon heel heftig, ik heb er weinig woorden voor", gaat Elenbaas-Acda verder. Een deel van de gasten werd in andere hotels van Amadore ondergebracht, andere kozen ervoor om naar hun eigen huis te gaan.

Veel verdriet

"Op dit moment is er veel verdriet, personeelsleden komen huilend binnen." Niemand raakte gewond en de brand bleef beperkt tot het wellness-gedeelte van het hotel. Verder breidde de brand niet uit. "Het is aan ons nu zaak om de schouders eronder te zetten om het hotel weer op te bouwen."
Vandaag gaat het hotel weer open.
Reactie Christina Elenbaas Acda van hotel De Kamperduinen

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>