Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 20 oktober

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Derde Divisie A

Hoek heeft in de Derde Divisie een punt gepakt tegen Jong Groningen. In de verste uitwedstrijd van het jaar werd het 2-2.

Lees ook:

1e klasse B

Can Özgan was de grote man aan de kant van Kloetinge. Hij zorgde voor drie van de zes treffers. Kloetinge behaalde de eerste zege van het seizoen. De Meeuwen speelde voor de tweede week op rij gelijk.

Lees ook:

2e klasse E

Sylvio Hage scoorde er twee voor Yerseke. Zijn tweede was goed voor de drie punten tegen SSV'65. Nieuwdorp kwam op 2-0 door twee goals van Stefan van der Klooster, toch was het niet genoeg voor de zege. Tholense Boys, Oostkapelle en Arnemuiden staan nu onderaan.

3e klasse A

VCK verliest voor het eerst dit seizoen. Kapelle wint met 0-4 , Souliman Abali maakte twee goals. Arendskerke verpulvert RCS. Michel Harinck scoorde drie keer voor de Bevelandse formatie. Voor VC Vlissingen en Bevelanders was er de eerste zege van het seizoen.

3e klasse B

Smerdiek wacht na vijf duels nog op de eerste overwinning. WHS is de hoogst genoteerde Zeeuwse ploeg op de vijfde plaats.

4e klasse A

De opmerkelijkste zege was die van MZVC op Apollo'69. De ploeg uit Middelburg won met maar liefst 8-1. Patrick Joossens had het naar zijn zin vanmiddag, hij maakte zes goals. Cadzand heeft nog geen punt gehaald.

4e klasse B

Koploper Duiveland haalde vanmiddag flink uit tegen Brouwershaven. De dubbele cijfers werden gehaald. Joram Maliepaard was verantwoordelijk voor de helft van de productie. Ronald Zwager maakte twee goals. Vosmeer verloor voor de vijfde keer dit seizoen.

Lees ook: