Uitslagen amateurvoetbal 2 februari

De Meeuwen verslaat BVCB en klimt op de ranglijst naar de twaalfde plaats. Kloetinge blijft derde na een 1-1 remise tegen Brielle. Alle uitslagen van het amateurvoetbal van deze zaterdag kun je hieronder nalezen.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie A
Hoek wint van laagvlieger Eemdijk door doelpunten van Kyle Doesburg (2x) en Rick Impens.

Stand Derde Divisie A
Hoek is opgeklommen naar de derde plaats.

Lees ook:

1e klasse B
De Meeuwen boekt een belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. Kloetinge komt niet verder dan een gelijkspel tegen Brielle.

Lees ook:

2e klasse E

Het was een doelpuntrijk duel bij Nieuwdorp-SSV'65. SSV kwam op 0-2 voor, Nieuwdorp daarna op 4-2 voorsprong, maar uiteindelijk werd het nog 4-4 door doelpunten van Bas Biesterbosch (SSV) en Teun Rentmeester (Nieuwdorp) die beiden twee keer scoorden.

3e klasse A

Luctor Heinkenszand won met 8-0 van nummer laatst Vlissingen. Martijn Simonse en Barry Olierhoek scoorden allebei een hattrick.

3e klasse B

Smerdiek verliest met 8-0 in Dordrecht van Wieldrecht en staat nu nog vaster op de laatste plaats.

4e klasse A

De eerste overwinning van het seizoen van Cadzand is een feit. De Zeeuws-Vlamingen die het laatste kwartier van de wedstrijd met tien man verder moesten na een rode kaart, sleepten de overwinning mee uit Nieuwland. Lewedorpse Boys blijft aan de leiding, mede door drie goals van Rick Imanse. Ook Patrick Joossens was op dreef. Voor zijn club MZVC scoorde hij vanmiddag vier keer.

4e klasse B
Duiveland scoorde zeven keer in Waarde. Joran Maliepaard vond vier keer het net. In Oud-Vossemeer vielen zelfs tien doelpunten, vier voor Vosmeer, zes voor Stavenisse.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren