Han Polman nog eens zes jaar de Zeeuwse commissaris van de Koning

Han Polman nog eens zes jaar de Zeeuwse commissaris van de Koning
Han Polman nog eens zes jaar de Zeeuwse commissaris van de Koning © Omroep Zeeland
Commissaris van de Koning Han Polman in Provinciale Staten, archieffoto
Commissaris van de Koning Han Polman in Provinciale Staten, archieffoto © Provincie Zeeland
Polman was zelf vanwege privéafspraken niet bij de bekendmaking aanwezig. Hij sprak Provinciale Staten toe via een internetverbinding. Via die verbinding kreeg hij van fractievoorzitter Hannie Kool-Blokland van het CDA, de grootste partij in het Zeeuwse parlement, officieel te horen dat hij voor herbenoeming is voorgedragen en bedankte hij de Staten.
Han Polman reageert via videobellen op herbenoeming als CvdK
"Ik ben hier ontzettend blij mee", zei de 55-jarige commissaris van de Koning via de videoverbinding. "Ik verheug me enorm op de voortzetting van de goede samenwerking." Polman nam zes jaar geleden het stokje over van de toenmalige commissaris van de Koningin Karla Peijs. Daarvoor was hij de burgemeester van Bergen op Zoom.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>