Slachtoffers dodelijk ongeluk komen uit Goes en Macedonië

Slachtoffers dodelijk ongeluk komen uit Goes en Macedonië
De identiteit van de slachtoffers was lange tijd onbekend, omdat de zakken van de slachtoffers vanwege van het sporenonderzoek niet grondig konden worden doorzocht op telefoons of portemonnees. Dat gebeurde pas in de loop van de zondagochtend, toen de lichamen met een lijkenwagen naar het mortuarium waren gebracht.

Familie inlichten

Dat het langer duurde voor de identiteit van de slachtoffers werd bekendgemaakt, kwam doordat de politie eerst de familie wilde inlichten. Het opsporen van de familie in Macedonië nam daarbij extra tijd in beslag.
De fiets waar de omgekomen man en vrouw op zaten werd door de klap tegen een lantaarnpaal aan geslingerd
De fiets waar de omgekomen man en vrouw op zaten werd door de klap tegen een lantaarnpaal aan geslingerd © HV Zeeland

Te veel alcohol

Het ongeluk gebeurde zaterdagnacht rond 04.20 uur. De twee slachtoffers reden op een fiets over de kruising van de Van de Spiegelstraat en Kloetingseweg in Goes toen ze werden geschept door een auto. De 19-jarige bestuurder van de auto bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Hij zit nog vast en zijn rijbewijs is ingenomen.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>