Bedelaar vier keer op bon geslingerd en uiteindelijk aangehouden in Vlissingen

Een notoire bedelaar is gisteravond in de Scheldestraat in Vlissingen aangehouden. De man vroeg passanten geld te geven, omdat hij daklozenopvang zou moeten betalen. Eerder heeft de bedelaar al een gebiedsverbod gekregen in een deel van Vlissingen. Desondanks heeft hij gisteravond op verschillende plekken in het verboden gebied gebedeld.

Bedelaar (foto: Pixabay)

Onbekend is of en hoeveel geld de bedelaar op heeft gehaald. In ieder geval kan hij het geld goed gebruiken om zijn bekeuringen af te tikken. Agenten bekeurden hem behalve in de Scheldestraat ook in de Paul Krugerstraat, President Rooseveltlaan en de Brouwenaarstraat.

Daarnaast heeft de man een terreinverbod gekregen voor een bouwmarkt in de Govert Flincklaan. Verschillende klanten deden bij het bedrijf hun beklag over de bedelaar. De man is overgebracht naar een politiecel en mocht zich via een live verbinding verantwoorden aan de officier van justitie.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Vlissingen politie 112
Deel dit artikel:

Reageren