Zeeuwen stap dichterbij deelname programma Beste Zangers

Zeeuwen stap dichterbij deelname programma Beste Zangers
Zeeuwen stap dichterbij deelname programma Beste Zangers © Isabel Provoost
In het muziekprogramma Beste Zangers van AVRO/TROS wijzen bekende Nederlandse zangers en zangeressen om beurten elkaar een nummer toe. De reeks afleveringen wordt opgenomen op het eiland Ibiza en gepresenteerd door Jan Smit.
De inzendingen van de twintig YouTubers zijn te vinden op het YouTube-kanaal van AVRO/TROS. Op 1 maart beslist de redactie van Beste Zangeres welke zeven talenten afreizen naar Ibiza.

Bram Houg - Come with me

In seizoen 2016/2017 deed Isabel Provoost mee aan tv-talentenjacht The Voice of Holland, waarin ze het tot finaliste bracht. In december begon ze aan een reeks optredens in theaters met haar persoonlijke show This Is Me. Bram Houg deed vorig jaar mee met The Voice Of Holland. Hij werd uitgeschakeld in de 'knock outs', de laatste ronde vóór de live-shows.
<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>