Van Hecke en Manuhuwa sluiten weer aan bij GOES

Trainer Rogier Veenstra van derdedivisionist GOES kan morgen tegen OFC weer een beroep doen op de verdedigers Klaas van Hecke en Jarreau Manuhuwa. Beide spelers waren lange tijd uitgeschakeld door blessures. "Hun terugkeer betekent meer concurrentie binnen de selectie en dat is een goede ontwikkeling", aldus Veenstra.

GOES-speler Jarreau Manuhuwa (rechts) in actie tegen JVC Cuijk (foto: Orange Pictures)

"Zowel Klaas als Jarreau heeft weer volledig getraind en kunnen weer ingezet worden", aldus Veenstra. Van Hecke was door knieproblemen lang uit de roulatie en Manuhuwa was door een gebroken middenvoetsbeentje enkele weken niet inzetbaar.

Sprankelend

GOES won afgelopen weekend met 3-1 van Dongen en Veenstra zag weer een sprankelend GOES. "Er was veel beweging. Er werd hoog druk gezet, dominant voetbal en er werd goed verdedigd. Dat geeft vertrouwen voor het duel tegen OFC."

Derde Divisie B

stand
1. Jong FC Volendam 20-42
2. TEC 19-41
3. UNA 20-37
4. OSS'20 19-34
5. OFC 19-32
8. GOES 18-27

Na een periode met slechte resultaten ziet de voetbalwereld er voor GOES weer wat zonniger uit. "OFC is een ploeg uit de top vijf. Maar als we winnen, hebben we minder verliespunten dan OFC. Alles zit dicht bij elkaar", stelt Veenstra.

Zwakke punten

Toch rekent de trainer, die volgend seizoen ASWH onder zijn hoede heeft, zich nog niet rijk. "OFC is een moeilijke tegenstander. Ze zijn goed, maar we weten hun zwakke punten."

Daniel Wissel, Mart de Kroo en Rick de Punder zijn door blessures niet inzetbaar bij GOES.

Eerder dit seizoen won GOES op eigen veld met 2-1 van OFC door treffers van Remon de Vlieger (strafschop) en Sherief Tawfik (in blessuretijd). OFC ging dit seizoen op eigen veld al vier keer onderuit; tegen Jong FC Volendam, OSS'20, Quick'20 en Quick.

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv GOES Rogier Veenstra OFC
Deel dit artikel:

Reageren