Verwarde Belg uit weiland nog altijd niet aanspreekbaar, drie getuigen melden zich

Bij de politie hebben drie getuigen zich gemeld die meer zeggen te weten over de verwarde man uit België die naast zijn auto werd aangetroffen in een weiland langs de Vissersverkorting bij Westdorpe. Het is volgens de politie nog altijd niet gelukt om een verklaring van de man af te nemen.

De auto is weggesleept voor forensisch onderzoek (foto: HV Zeeland)

Een passant zag de auto vrijdagochtend met open deuren en ramen staan in het weiland en belde de politie. De melder verklaarde ook dat hij mensen weg had zien rennen van de auto.

Naar het ziekenhuis

In het weiland, vlakbij de grens met België, vonden de opgeroepen agenten inderdaad een auto en naast die auto stond de verwarde man uit Moerbeke. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

De auto is meegenomen voor onderzoek en ook in het weiland is sporenonderzoek verricht, maar wat er zich vrijdag nu precies heeft afgespeeld in dat weiland is nog onduidelijk. Het is dus ook nog niet duidelijk of er sprake is van een misdrijf. De politie is nog altijd op zoek naar meer getuigen.

Lees ook:

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren