Politie onderzoekt inbrakenreeks in Clinge waarbij honderden euro's zijn buitgemaakt

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een reeks van inbraken in Clinge, die allemaal vrijdagavond hebben plaatsgevonden. Die avond waren er vijf inbraken en inbraakpogingen. De politie is nu op zoek naar getuigen.

Inbraak, in scene gezet (foto: informedmag.com)

De inbraken werden gepleegd tussen 18.45 's avonds en 01.30 uur 's nachts. Bij een woning aan de Tiberghienweg werd een raam opengebroken. Uit de woning werd een geldbedrag van enkele honderden euro's meegenomen.

Slot geforceerd

Bij een woning aan het Bospad werd een slot geforceerd. Deze woning werd door de inbreker of inbrekers grondig doorzocht, maar er werd niets meegenomen.

Het raam van een huis aan de 's-Gravenstraat werd openbroken om binnen te komen. Daar werden geen kostbare spullen gestolen, maar er werden wel wat etenswaren meegenomen.

Te heet onder de voeten

Bij een inbraak aan de 's-Gravenstraat bleef het bij een poging. De bewoners hoorden gerommel bij de deur en het lijkt erop dat het de dief of dieven te heet onder de voeten werd, want de inbraakpoging bij die woning werd niet doorgezet.

De vijfde inbraak vond plaats bij een woning aan de Brinkdreef. Ook daar werd een raam opengebroken. Het is nog niet bekend of er goederen zijn weggenomen uit deze woning.

Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de Omroep Zeeland app voor Android of iPhone/iPad.

Deel dit artikel:

Reageren