Opnieuw drugsvangst in haven Vlissingen, man opgepakt

Cocaïne verpakt
Cocaïne verpakt © OZ
De douane heeft na de ontdekking van de drugs in een loze ruimte van het schip de politie ingeschakeld. Die controleerde de omgeving en zag een auto. De 41-jarige verdachte zat daar in. De aanwezigheid van deze man en de omstandigheden waarin de politie hem vond, waren voor de agenten voldoende redenen om hem aan te houden.
Derde drugsvangst in een week bij Vlissingen-Oost
De drugs zijn door de politie in beslag genomen. Omdat het onderzoek nog loopt, maakt de politie niet bekend om hoeveel drugs het gaat.

Derde vondst in één week

Het is de derde drugsvondst deze week. Woensdag werden drugs gevonden op een schip dat onderweg was naar Vlissingen. En donderdag werd in Moerdijk 800 kilo cocaïne gevonden. Die coke zat tussen een lading fruit die via de haven van Vlissingen was ingevoerd.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>